Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació monitor/es:

Avui ha estat l’últim dia dels campaments! Estem super tristes perquè ho hem passat genial durant aquests 10 dies. Pel matí hem acabat els recordatoris i hem recollit totes les nostres coses. Quin caos!! Hi havia roba i coses escampades per tot el campament, esperem que tothom s’ho hagi emportat tot a casa! Un cop fetes les motxilles hem dinat i ens hem posat el banyador per a fer l’últim bany a la piscina. S’ha fet molt curtet el dia. Ens hem acomiadat del campament i hem pujat a l’autocar per tornar a Barcelona, quina pena! Com sempre ens hem acomiadat amb l’hora dels adéus. Hem gaudit molt aquests campaments i esperem tornar-vos a veure a tots l’any que ve per viure un any més la #DruidaExperience! Molt bon estiu i molta màgia a tothom!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.