Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació monitor/es:

Avui ens hem aixecat expectants de com estaria tota la nostra roba i les nostres coses de mullades després de la pluja d’aquesta nit. Alguns hem hagut d’estendre quasi tota la motxilla! Després d’esmorzar hem anat a la piscina. Hem baixat a la piscina jocs de taula perquè alguns no es volien banyar perquè feia una mica de fred, així hem pogut gaudir totes de l’estona a la piscina. A la tarda hem fet els recordatoris de l’aventura Jove 2021. En una cartolina hem firmat i ens hem escrit dedicatòries els uns als altres per a poder recordar aquest campaments! Mentre féiem això, hem aprofitat per anar passant per les dutxes per posar-nos guapos i guapes per a aquesta nit… Després de sopar hem fet l’ordre del clau, on tothom ha tingut un “mote” característic d’aquests campaments. I després… festa!! Hem fet una festa amb molta música, pica-pica i molta diversió!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.