Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Dia 1 de la #DruidaExperience2022.
Quina alegria, després d’un any ja tornem a la càrrega…. Quines ganes que teníem de sentir la màgia Druida un altre cop. Ara sí, anem per feina.

Avui ha sigut el nostre primer día, després de tant de temps sense veure’ns hem fet alguns jocs per recordar els noms, ah! I per aprendre aquells nous participants que volien experimentar aquesta màgia de tots els estius. També hem jugat una mica, hem imitat els sons dels animals, hem ballat, hem cantat, ens hem dit el que ens agrada dels demés…

A part de jugar, també hem escrit les normes del casal, així segur que va súper bé el casal.

Després hem fet els jocs d’aigua, ha sigut molt divertit mullar-nos i mullar als altres, hem fet puntería, zumba a la piscina, guerra d’esponges i molts jocs més. Ha sigut intens, a veure quina aventura tenim demà.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.