Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut el segon dia de la #Druidaexperience2021!

Al matí hem rebut la visita de la nostra amiga Waku Waku que ens ha explicat coses ben curioses que fa a la seva època: els més petits hem fet unes màscares d’uns animals que vivien al nostre planeta fa un munt d’anys, sabeu de quins es tracta? Siiii! Dels dinosaures.

Els mitjans hem fet dos murals amb pintures rupestres. Ens ha explicat la nostra amiga que pintaven a les coves coses que feien i nosaltres que som ben curiosos i tenim molta ànima d’exploradors hem volgut experimentar com ho feien.

Els grans ens hem ficat en el paper dels caçadors, hem fet unes eines que ens serveixen per caçar. Us hem de confessar que aquí els nens i nenes de l’esplai som uns artistes.

Després de tant treball hem fet unes activitats amb aigua: hem recreat un riu amb transvasaments, ja que l’aigua és molt important per tots els éssers vius, després hem simulat que estàvem a una canoa, que divertit, hem passat per una cascada, ens hem trobat cocodrils, hem remat moltíssim i per acabar hem fet batalla d’esponges!

Esperem impacients què passarà demà!

Ara esperarem amb moltes ganes quina nova aventura tindrem demà, però això és una altra història que us explicarem demà.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.