Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ens hem despertat amb música, després d’esmorzar ens hem repartit en tres grups per a fer unes activitats. Una de les activitats ha estat intentar amb una cullera agafar el màxim de boletes de paper possibles amb els ulls tancats. En una altra hem hagut d’agafar un pal d’escombra forrat amb cinta adhesiva de diferents colors. L’havíem de deixar anar i tornar-lo a agafar amb els ulls tancats, depenent del color pel qual l’agafàvem teníem diferents penyores. La tercera prova consistia que en parelles havíem de fer una cursa amb gots i només es podien tocar amb uns globus que havíem d’inflar. L’última activitat ha consistit a fer una torre de barres de pegament agafant-los amb pals xinesos. A la tarda hem tenyit la samarreta blanca, hem rentat roba i hem anat una estona a la piscina.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.