Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut el tercer dia de l’última setmana de la #Druidaexperience2021.

Avui hem anat a la piscina La Bassa que està a Sabadell, una piscina supergran. En arribar a l’Esplai hem fet pipí i ràpid hem anat a agafar l’autocar i en 20 minuts ja estàvem en la piscina. Hem hagut d’esperar una mica perquè havíem d’agafar les entrades, però l’espera ha valgut la pena.

La piscina era gegantesca i tenia 4 tobogans, ens hem separat grans, mitjans i petits perquè cadascú ha anat a llocs diferents, els grans i els mitjans ens hem pujat als tobogans grans i ens hem pogut ficar fins al fons i els petits també hem anat als tobogans, però més petitons. Hem fet una parada per a esmorzar i després a la piscina una altra vegada.

Hem arribat súper cansats a l’Esplai. Després de dinar ens han posat la pel·lícula de Ice Age i algunes ens hem quedat adormides!

A veure què passarà demà amb la Waku Waku, ja que avui no ha estat amb nosaltres…

!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.