Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens hem llevat com de costum, no sabem si d’hora o  tard…

Hem tingut un esmorzar una mica fora del normal, no hem pogut utilizar ni plats ni coberts. A l’esmorzar hem menjat les galetes que vam fer ahir. A l’acabar d’esmorzar ens hem asseventat que tocaba “dia guarro”. Hem fet ginkana amb xurros de piscina plens de pintura; mel, kétchup i escuma d’afaitar; i farina al cabell. Ja us imagineu com hem acabat.

Ens hem netejat una mica al pantà i després de menjar ens hem dutxat per acabar de netejar-nos. Mentre alguns es dutxaven altres feien serveis o netejàvem la nostra roba bruta.

Acabat de dutxar-nos i fer totes les altres coses,ens han comunicat que aquesta nit podrien fer-li un túnel del terror als de colònies. Hem acceptat i hem dedicat tota l’estona fins al berenar pensant com podriem fer-li el túnel i quina vestimenta ens posariem.

Ara, hem acabat de berenar i hem fet l’assemblea. Ens toca esperar quina aventura viurem.

Aportació de monitors/es

Avui els/les joves s’han despertat amb una sorpresa, els monis haviem parat taula, els plats eren fulls de paper i han menjat amb les mans per iniciar com cal el dia guarro. Els regnes han competit per demostrar qui era el més atrevit a l’hora d’embrutar-se i com podeu veure s’han esforçat molt, sembla que això d’embrutar-se els hi ha agradat!

Hem estrenat el tron de ferro, coronant a “The Dark Kingdom” com a primers conquistadors. Hem passejat a la reina d’aquest regne per tot el campament al carro reial.

Desprès de dinar havien de dutxar-se, fer la bogada i endreçar les tendes. Sembla que aquest últim pas no els hi ha agradat gaire ja que les tendes han quedat igual això si,els monis no ens rendirem.

La nit ha estat molt xula hem fet la primera connecció colònies- campaments, els joves els hi han preparat el passatge del terror a els/les infants de colònies, realment el resultat ha estat magnífic o millor dit terrorífic.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.