Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens hem llevat i hem tingut esmorzar per donar i per vendre. Al acabar, ens hem dividit en A i B per fer caiac i salts des de les roques. Quan uns feien kayak, els altres anàvem a les pedres i viceversa.

Un cop fetes les dues activitats, els dos grups hem dinat. Després hem tingut bastant temps lliure on hem conegut al Nestor, amb ell fariem galetes abans de berenar. Un cop hem berenat he manat al pantà a fer una activitat. Degut a la calor i a l’esforç que va provocar fer aquesta prova, alguns hem acabat una mica marejats i cansats. El sopar ens ha costat una mica ja que alguns volien anar a dormir pel cansament. Com que no som moltes persones per fer activitat de nit hem decidit anar a dormir i descansar per demà.

Aportació de monitors

Avui ha estat un dia molt intens al Campament. Hem començat el dia descobrint el nostre pantà preferit: hem fet el matí per grups fent kayak i els desitjats salts des de les roques. Un matí prou refrescant (ja que aquí tenim altes temperatures).

A la tarda, ens hem posat en el paper de cuiners dels nostres regnes, tot fent galetes artesanes que gaudirem aviat.

Després hem fet l’assemblea més llarga fins al moment, i és que els i les joves, estàven molt preocupats per com i quan rentar els plats.

Els regnes avui havíen de demostrar la seva vàlua i el seu esforç, i així ho han fet, tant que alguns s’han marejat per tant demostrar… res greu, però alguns membres s’han marejat una mica, però res que un suc de pinya no pugui solucionar.

Després de sopar hem optat per fer una nit bastant tranquil·la i així recuperar un xic energía.

Avui els i les joves han demostrat diverses coses: la primera i més important el companyerisme i la cura de tots els companys i companyes, la segona compartir moments i reflexions que plegats ens fan aprendre.

Demà, segueix l’aventura dels regnes.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.