Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui a la #DruidaExperience ha estat un dia molt interessat.

Hem deixat descansar el joc de Jumanji, hem agafat les nostres motxilles, banyadors,tovalloles, aigua i….. cap a la piscina, que feia moltíssima calor!!! Ha sigut molt divertit perquè hem pogut demostrar que som uns grans nedadors. Ens hem divertit molt dins de l’aigua, tant que només hem sortit per esmorzar i marxar cap a l’esplai.

Després d’aquest descans tan refrescant ja tenim les bateries recarregades pel dia de demà, que tornarem a llençar els daus i fer les proves que calguin per rescatar l’últim personatge que ens falta. Quina emoció, només ens falten dos dies per completar la nostra gran missió d’aquest estiu!

Què ens espera demà al tercer dia del cinquè torn de casal? Doncs, demà us ho explicarem tot, aquí a la web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.