Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Uauuuuuu quin dia…avui el Pititrain ens ha portat fins l’any 2003, l’any que el Druida va fer el Camí de Santiago… quants records!
Mentre estavam jugant han aparegut en el nostre terreny 2 caminants, es deien Davidiño i Aniña, s’havien perdut perquè el seu mapa s’havia mullat i ja no es veia res dels camins. Ens han demanat ajuda per anar al poble més proper i aconseguir un mapa perquè poguessin seguir el seu camí, encara que han tingut molta barra perquè ells no volien anar i s’han posat a dormir dins els nostres vagons.
Abans de marxar a descansar, ells ens han dit que per poder anar a buscar el mapa ens havíem de fer una “concha” i portar un bastó fins al poble com a bon peregrí.
Doncs així hem fet, cadascú de nosaltres ens hem fet la nostra pròpia “concha” i quan hem acabat ens hem fet la motxilla per poder passar la nit fora, al ras i aconseguir el mapa perquè els nostres amics gallecs poguessin seguir el seu camí fins a Santiago. Hem començat la nostra petita ruta a peu i hem camimat 8,5 km i mig, si, si tot genial.
Al final vam acabar tots al poble de l’Atmetlla del Montsec i vam acabar dormint a la font Grossa i amb una nit d’estels per acabar i dormir. Què ens depararà demà?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.