Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Quin dia més intens hem tingut a la #DruidaExperience!

Tot ha començat quan hem escoltat els tambors, estem a punt d’acabar el joc i sembla que ho aconseguirem. Hem tirat els daus i del joc ha sortit un missatge que ens deia que havíem de buscar les nimfes, fades i els animals fantàstics que s’havien ficat dins de l’esplai a través d’un portal que hem obert en tirar els daus. Per tal de poder retornar a aquestes criatures al seu món hem hagut d’ajudar-los i ho hem fet amb unes llanternes atrapa nimfes i uns molins de vent màgics que han fet volar a tots els animals i les fades.

Semblava, però, que les nimfes no volien marxar sense tastar una mica l’aigua de la piscina, fer-se amb nosaltres unes curses de relleus i gaudir una estona de la nostra companyia. Després d’això han marxat totes contentes i amb un gran somriure a la cara.

Què ens espera demà al tercer dia del cinquè torn de casal? Doncs, demà us ho explicarem tot, aquí a la web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.