Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem començat el dia una mica malament, ja que l’autocar no ens venia a buscar. Ens hem hagut de separar en dos grups mentre els monitors anaven a solucionar el problema amb els Mossos d’Esquadra. Un grup ha hagut d’anar per la linia verda i l’altre per la linia vermella, ens han acompanyat els monitors que hi havia a l’esplai per anar pel metro i fer les diferents activitats que ens anaven dient els monitors dels campaments a través del nostre grup de whatsapp.

Ha arribat un moment en que ens hem ajuntat a la plaça Espanya i hem trobat un codi QR. Aquest codi estava bloquejat amb una contrassenya i hem hagut de fer unes activitats per a aconseguir-la. Una vegada l’hem aconseguit hem rebut unes coordenades, on hem trobat als nostres monitors. Hem dinat a les afores del castell de Montjuïc.

Per la tarda hem tornat separats per grup i amb un monitors i amb un monitor cada un. Els monitors tenien un handicap. un grup no podia utilitzar transport subterrani, i l’altre havia d’utilitzar 3 línies diferents de metro per arribar al nostre destí, la plaça Catalunya. Allà hem rebut una carta de la Interpol avisant-nos que havíem d’anar a un lloc segur abans d’acabar el dia. També ens deia que no podríem estar a Barcelona fins més tard del dia 10. Hem decidit anar a l’esplai, on hem berenat i ens hem remullat una mica amb la mànega. Més tard hem fet l’assemblea del campament i el quadern de bitàcoles.

Ja estem impacients per sopar i per saber el que farem aquesta nit. Ha estat un dia genial i molt diferent al que ens esperàvem.

aportació dels monitors

La situació “inesperada” de primera hora del matí amb l’autocar ens ha portat a fer un canvi de rumb important amb els campaments. El principal era estar segurs en algun lloc! I aquest ha estat l’objectiu del dia!

Tot i que enguany som un grup molt gran, hem fet una pinya molt ràpida i plegats hem passat un molt bon dia, tot i la “tensió” sobre les nostres indentitats. Els joves estant totalment desubicats ja que no saben ben bé que està passant i que han d’esperar! Si el volum de preguntes del tipus: ara que farem? habitualment és alt, amb tot aquest canvi és súper-mega-molt alt!

Demà la desubicació continua ala #DruidaExperience jove!

PD: volem agrair molt especialment als companys i companyes monitors de l’esplai que avui s’ha deixat la pell (i fins i tot alguna cama) posant tota la il·lusió i energia del món en fer possible l’arrencada d’aquesta màgica aventura! Sou molt grans! Moooooltes Gràcies Guapus i Guapes!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.