Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

La nit del dia 9 va ser molt moguda, vam sopar el que cadascú havia portat de casa. Desprès vam anar al túnel del terror, va ser molt divertit i al mateix temps espantós, havíem de buscar 11 peces preguntant als monstres, aquestes peces indicaven unes coordenades on estaríem segurs. Vam fer votacions i vam decidir quedar-nos a dormir en el gimnàs de l’esplai.
Pel matí hem marxat cap a la zona segura, ens hem llevat i desprès d’esmorzar ens hem fet les motxilles. Hem anat caminant fins a la parada del tren i en el viatge hem estat tota l’estona jugant, el trajecte ha estat llarg però molt divertit. Al sortir del tren hem descansat en un parc, on al costat hi havia una parada de bus que hem agafat (el conductor era una mica “exigent” i hem dinat en una mena de picnic, s’ha posat a ploure i ens hem refugiat de l’aigua de la pluja. Desprès ens han dit que guardessim a la motxilla petita dos mudes, un sac, la lot, l’aillant i el banyador.
Hem caminat per la ruta del ferro de SantJoan de les Abadesses fins a Ogassa, pel camí ha plogut i ens hem refugiat a un túnel, passat els minuts la tempesta ha empitjorat una mica, fins i tot ha caigut calamarsa i ha entrat aigua al tunel. Desprès la tempesta ha amainat, hem arribat a Ogassa, hem jugat a diferents jocs i desprès hem fet l’assemblea.

Aportacio monis:
Avui hem començat a fer camí cap a zona segura, ens hem acomiadat de bcn per arribar al ripollès. A Sant Joan de les Abadesses ens ha rebut una magnifica pluja mentre dinavem, també hem rebut informació dient que per culpa dels nostres mòbils ens estaven localitzant aixi que hem hagut de marxar cap a Ogassa, just abans d’arribar, sembla que avui era el nostre dia!, ens ha rebut una cortina d’aigua i pedra. Sort que l’ajuntament d’Ogassa ens ha deixat refugiar-nos en un local del poble. Avui havíem de fer vibac però el temps no ens ho ha permès aixi que dormirem calentents al local.
Els joves ja comencen a fer pinya i no paren de jugar entre ells/es,les bromes son continues i hi ha un molt bon ambient als campaments.
Ja us explicarem que ens espera demà!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.