Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat un día molt emocionant, el darrer dia a les Colònies de la #DruidaExperience

Ens hem llevat motivats amb música i moltes ganes de pasar les últimes hores plegats, pasant-ho bé i enviar als extraterrestres al ser lloc d’origen, per poder fer-ho hem introduït unes coordenades a les màquines i d’aquests manera han retornat als sis planetes. I és que tot l’esforç d’aquests dies ha tingut avui la seva recompensa!

Després, per tal de tenir un record de tots i totes hem fet uns recordatoris inolvidables d’aquests dies junts tant màgics!

Al tornar al Centre d’Esplai Druida, tots hem cantat “és l’hora dels adeus”, fent aixi una tancada de les colònies molt emotiva, tota plena de petons i abraçades!

I el que és més important, tornem a casa amb la motxilla carregada de vivències, il·lusions, històries i munt d’anecdòtes per explicar i reviure! Gràcies a tots els infants per possible la màgia, gràcies pels somriures, gràcies per contagiar-nos energia! Fins la propera aventura!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.