Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquest matí ens hem llevat amb música, com sempre, i després d’esmorzar ens han obert un sobre només un no podíem escollir. El sobre amagava el missatge: H20 (x2)

Hem fet dos grups, un ha anat a fer kaiak i l’altre ha anat a les roques del pantà a tirar-se a l’aigua i banyar-se.

Així hem esgotat el matí, ja era l’hora de dinar i hem hagut de fer tres grups. Al fer els grups cada un ha escollit un sobre! Tenien diferents privilegis ja que havíem entrat a la tarda #DruidaExperience Jove VIP.

Un grup ha tingut el privilegi de dutxar-se, un altre de poder dinar i l’últim ha tingut la mala sort de haver de servir als que estaven dinant.

La dinàmica ha començat bé, però algunes persones no estaven d’acord amb el rol que els havia tocat i s’han carregat el joc, deixant els monitors al límit.

Ens han dit que la dinàmica havia acabat i podíem fer el que volguéssim, com per exemple dinar o dutxar-nos!

Ens hem adonat del nostre error, no hem estat apreciant les activitats que ens han preparat els monis durant aquests 7 dies, i hem decidit canviar el “xip”, la mentalitat, hem decidit pensar en postitiu, i després els hi hem demanat perdó.

Com que hem perdut molt temps al no fer cas de la dinàmica, ja no l’hem pogut acabar.

Hem seguit amb la tarda VIP i hem fet tot de proves per aconseguir “privilegis”…

Algunes proves han estat:

-Posar  50 llenties en un bol, sense comptar-les, i s’ha de dir que el que més s’ha apropat s’ha passat de 107 llenties, i els altres bols, ni s’han comptat!

-Agafar 400 gr en pedres

-Jugar al joc de treure les “pinces”, en aquest joc el que menys pinces ha agafat és el que ha guanyat el premi, que era un massatge donat pel que més pinces n’havia agafat.

-Intentar tirar uns gots de plàstic, amb un paper i un “tiraxines” fet d’una goma de pollastre.

El privilegi estrella ha estat en la darrera prova, havíem d’anar a buscar uns pots de vidre amb un missatge a dintre. Tots teníem el missatge de “TENDES” excepte la parella que el seu missatge deia “LLIT, nit de luxe”.

Esperem que demà sigui un dia excel·lent, perquè ja portem dos dies, en que els monis s’han hagut d’enfadar amb nosaltres.

Així que posarem tot el que puguem perquè a partir d’aquesta nit, siguin els millors campaments.

Volem agrair tot l’esforç i la paciència que els monis estan tenint amb nosaltres, per tal de  que ens ho passem super bé aquests 10 dies. Gràcies Ignasi i Lara!

Aportació dels monis

Avui hem començat el dia amb un sobre misteriós! Això ens ha portat a dividir-nos en dos i així poder fer dues activitats en paral·lel: kaiak i bany al pantà! (repetirem d’aquí a dos dies).

Al migdia hem iniciat la DruidaExperience jove VIP, però alguns joves no han volgut jugar i entrar en la dinàmica! realment en alguns moments estan aficants en la queixa, el cansament ens està passant factura a totes i tots!

Però hem volgut remuntar el dia i donar-lis una nova oportunitat! Realment són un grup molt maco i es mereixen gaudir de l’experiència! Però a vegades els hi costa reflexionar sobre les actituds!

Llavors hem seguit amb la DruidaExperience VIP: un seguit de proves per a guanyar certs privilegis o comoditats! Ha estat súper! Ens hem divertit molt i hem obtingut certes recompenses! el premi estrella, per una parella, ha estat poder dormir en matalassos! Realment han flipat amb el premi!

I a la nit, tot i la pluja i els núvols, vam fer nit d’estels! Vam descobrir algunes estrelles i constel·lacions, les seves llegendes i vam poder observar la lluna plena!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.