Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquest matí, després de despertar-nos, hem esmorzat, després hem fet unes proves que consistien en fer grups. Havíem d’agafar aigua amb un got i també ens feien preguntes i si fallàvem ens tiràven coses una mica fastigoses. I després havíem de buscar objectes en una piscina plena de fang. Després de tot això ens hem anat a banyar al pantà.

Després hem anat a menjar i hem estat jugant una bona estona. Hem anat a berenar i allà hem fet l’assemblea i després ens hem dutxat i fet polseres i tatuatges de henna.

Aportació dels monis

Com veieu els i les joves tenen una alta capacitat de síntesis, que és tant alta que han oblidat d’explicar-vos la meitat de les activitats del dia! Això sí, han utilitzat mooooolt la paraula després!

Avui ha estat el dia guarro! Hem iniciat el matí fent un munt de proves d’embrutar-nos, ja sabeu, farina, serradures, fang, café,…. un gran aventurer mai sap per quins paratges haurà de passar! Hem fet fins i tot una festa holy, omplint-nos de colors i alegria! Ens ho hem passat genial i hem fet fotos molt xules!

A la tarda ens hem posat a la moda aventurera i hem fet les samarretes #DruidaExperience jove més molones de l’aventura!

Per seguir amb l”style”, després de berenar ens hem decorat el cos, tot fent-nos tattos de henna i polseres de fil! ara si que estem fashion!

A la nit, vam seguir amb la nostra aventura i vam haver de superar una cursa d’orientació nocturna per tots els campaments d’Àger! Amb l’ajuda de la nostra brúixola vam anar cercant pistes que ens ajudaven a superar diverses proves: des de construir un tòtem, reconèixer els pobles del Montsec, recordar les herbes aromàtiques i fins i tot fer un anunci del pantà de Camarasa!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.