Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Llevar-nos molt d’hora (com sempre) vam esmorzar i després vam rebre la visita d’en Xavi, un noi que és expert en medicines natural i ens va ensenyar a fer una cura de ferides a base de plantes que nosaltres mateixos van haver de buscar.

Va ser molt divertit i vam aprendre bastant, en ho vam passar molt bé!!!!

Després de dinar els monitors ens van portar a una piscina situada a Àger. Tots agraïm a l’Ignasi (Nacho) (Natx) per el sacrifici que va fer per portar-nos en cotxe a tots, deu ser molt avorrit fer tants de viatges per a portar a tantes persones.

A la piscina ens ho vam passar bomba! Tots vam gaudir d’una tarda espectacular banyant-nos a Àger.

Ja a la nit els monitors van proposar de fer una assemblea una mica diferent de les altres, en aquesta havíem d’escriure en un paper tot el ens agradaria millorar respecte dels campaments.

Tots vam participar dient veritablement el que sentíem i així els nostres monitors van saber valorar molt bé!

I així de contents vam acabar el nostre dia!

Fins demà!

Aportació dels monis

Avui hem conegut al nostre monitor de natura a Àger, en Xavi que ens acompanyarà, conjuntament amb el Victor en algunes activitats.

La calor al Montsec és considerable, i per tal de refrescar-nos hem decidit anar a la piscina d’Àger. Hem pogut gaudir d’una tarda de relax i diversió en el medi aqüàtic.

Avui hem fet una assemblea especial, per intentar reflexionar sobre la importància de gaudir de l’experiència dels campaments i ha funcionat molt bé!

Demà més…

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.