Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut el cinquè dia de la #Druidaexperience2021!

Ja de bon matí ens ha visitat un xèrif que ens ha explicat que tenia el microones! És just el que necessitem per a dur a terme la nostra missió! Però… No ha sigut tan fàcil, el xèrif no es fiava de nosaltres perquè podríem ser uns lladres, així que hem hagut de fer unes proves per demostrar-li que teníem bones intencions.

Primer ens hem ficat dins d’un gran cercle mentre els altres companys ens tocaven amb una pilota, era com si estiguéssim a un “rodeo” de l’Oest. Després dos companys s’havien d’ajuntar mentre els altres intentaven que no ho fessin, tenia tota la pinta de ser una estampida, i per finalitzar hem hagut d’agafar una corda i evitar que el company de dins ens toques, uff aquests cowboys utilitzaven molt la corda.

Per fi hem acabat i hem pogut recuperar el microones per portar-lo a la màquina del temps i evitar un gran desastre. Ja era hora del gran moment que tots esperàvem… Proves d’aigua!!! Hem fet punteria en una ampolla i és que a l’oest has de tenir-ne, hem simulat el curs d’un riu, ja que l’aigua és molt necessària, i també hem jugat a la bomba, els cowboys utilitzaven dinamita per les mines i fer el tren. Uffff quanta feina fem aquí, ens encanta.

El millor de tot és que hem aconseguit el nostre objectiu… Visca!!! Ara esperarem amb moltes ganes la nostra següent aventura que segur serà tan emocionant com aquesta. Visca la màgia druida!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.