Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui és l’últim dia de colònies de la #DruidaExperience2021!

Ens hem aixecat una mica tristos, ja que marxem a casa i no volem deixar de passar moments inoblidables i plens de màgia!

Després d’esmorzar ens hem preparat les motxilles, ja que teníem moltes coses escampades pel terra de l’habitació, menjador i fora de la casa… però quan hem acabat ens hem posat el banyador i hem anat a la piscina per gaudir amb tothom!

En acabar de dinar ens han donat unes cartolines on per dintre havíem de fer una dedicatòria a tothom per tenir un bon record de les colònies, ens n’emportem moltíssims!

Quan ha vingut l’autocar hem deixat les nostres pertinences i hem pujat per tornar a casa nostra! En arribar estàvem molt nerviosos, igual que les famílies, per tornar-los a abraçar, però un moment… les monitores tenien una capsa on hi havia roba nostra que havíem perdut o que el “zorro” havia agafat i llavors s’han posat a tornar-nos les nostres coses. Hi havia calçotets, calcetes, banyadors, tovalloles, samarretes… uf semblava un “mercadillo“!

Per últim hem fet l’hora dels adéus i ens hem acomiadat amb un somriure i moltes abraçades!

Gràcies per unes colònies màgiques!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.