Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience el joc en ha portat d’excursió! i ens ha fet molt grans, ja que hem pogut veure un munt de monuments que eren ben petits! Avui hem anat fins a Catalunya en Miniatura.

Allà hem pogut gaudir d’una agradable, i un xic calorosa, descoberta contemplant les maquetes que representaven Catalunya i així hem descobert Montserrat, la Sagrada Família, Colom, el Llac de Banyoles… i un munt de lloc més!

Un cop hem fet d’exploradores i exploradors, l’aventura continuava! Ens hem posat uns arnesos, ens han fet l’explicació de com superar el circuit amb seguretat i ens pujat a dalt del circuit, i us hem de confesar que al principi ens feia una mica de por! Però com que tenim molta valentia hem decidit que volíem pujar de nivell i fer-ne un altre de més complicat. I la veritat és que ha estat força divertit…

Avui ha estat un dia força intens a on hem posat tota la nostra energia en la descoberta i en l’aventura… però això continua, demà que ens donarà el joc? Sigui el que sigui, us ho expliquem al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.