Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El Casal d’Estiu de la #DruidaExperience està ple de reptes i aventures i aquest mati n’hem tingut un de nou:  resulta que quan hem tirat els daus…. zas!!!  la Shakir ens ha demanat ajuda… i és que la pobre s’havia quedat sense aigua. Aix… això no pot ser!!! amb la calor que fa!!! l’hem d’ajudar!!!

Aixi que hem dedicat al mati a anar al desert! No ha estat gens fàcil!  ja que la vida al desert és molt dura! Per començar hem fet animals amb uns legos gegants, desprès hem jugat al limbo pasant per sobre de la corda i la veritat és que ha estat complicat, però els valents i valentes dels druides ara, ja som un experts!

Però això s’ha complicat, ja que hem fet un circuit mirant per un mirall, i encara s’ha complicat més… ja que a continuació hem passat per un espai que estava ple de cordes i haviem de passar sense tocar-les!

I desprès de tant de moviment no hi ha res millor que refrescar-se fent proves d’aigua! i és que la Shakir en necessita molta, i nosaltres la volem ajudar!!! A partir d’aquí hem jugat amb espongues gots, mànega, tot fent punteria i amb això hem avançat força.

Però demà serà el gran dia!!! veurem si tot l’esforç ha valgut la pena. Aix quina emoció. Demà us ho explicarem tot aquí, al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.