Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui, al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience hem viscut un munt d’experiències. Aprofitant que aquesta setmana estem al poble d’Asrom Ville, ja que estem aprenent a conviure junts amb vaquers i indis, a primera hora hem fet un recordatori d’un barret vaquer amb unes plomes pròpies dels indis. Després d’aquesta manualitat, tots hem pogut signar els recordatoris dedicant unes quantes paraules als companys i companyes d’aquest fantàstic viatge.

I, a segona hora, hem viscut un seguit d’aventures típiques del poble. A la piscina hem agafat pilotes amb culleres amb la boca, hem jugat al memory a la piscina gran intentant pescar aneguets, hem jugat a vaquers i genets llençant esponges plenes d’aigua, i finalment, hem jugat al joc de la bomba amb globus d’aigua.

Així que ha estat un dia ven complert i divertit. Demà l’últim dia… què passarà? us ho explicarem tot aquí, al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.