Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

La #DruidaExperience 2016 ha arribat al seu final!!!

Han estat 5 setmanes molt intenses, carregades d’il·lusió, de somriures, de la màgia que cada infant i jove ens ha donat. 7 dies de colònies, 10 dies de campaments i avui, després de 33 dies des del seu inici, ha finalitzat el casal d’estiu. I com no podia ser d’una altra manera, el darrer dia ha estat molt especial!

Entre totes i tots hem preparat un esmorzar boníssim que venia acompanyat d’una gran festa! Hem ballat i rigut molt! Però les emocions continuaven a mesura que passava el matí!

Hem tingut el plaer de poder tancar aquesta aventura amb els nostres amics d’Skilstuna Animació, que han aconseguit reunir als bessons Claiton i Topanga, que ens han acompanyat durant el casal, amb la Rose Babalú, un personatge molt estimat pels infants de colònies. Cadascun d’ells havia d’aportar un objecte a la màquina de la #DruidaExperience que avui s’havia espatllat. Però no era suficient…necessitàvem un objecte dels campaments. Justament, una de les joves que hi era al casal, ha aportat la seva samarreta feta al Montsec, però encara es necessitaven un parell de coses més…suor de la felicitat i pluja de colors.

I per fi, després d’aconseguir la suor de la felicitat amb un gran joc i tancar-nos tots amb colors,  la màquina funcionava i ha començat la festa de l’escuma!! Ha estat una cloenda de l’estiu Druida increïble! I ens ho hem passat genial!!

Gràcies als infants i joves i les seves famílies per gaudir d’un estiu més amb nosaltres! Sense vosaltres el Druida no tindria la màgia que té i la #DruidaExperience no seria la gran Aventura de l’Estiu! Moltes gràcies i us hi esperem al curs vinent!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.