Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El darrer dia de colònies a la #DruidaExperience ha estat bastant mogut, després d’esmorzar hem anat a recollir les nostres habitacions i a fer-nos les motxilles! Ja us avancem que no era tasca fàcil! Ja que no hem aconseguit cap encanteri per tenir un bon ordre i tampoc cap manera màgica de fer-nos la motxilla!

Després ens hem canviat  i hem anat a la piscina a passar-ho el millor possible tot gaudint dels nostres amics i dels monis i també fent un munt de tonteries, fotos i vídeos aquàtics, quina passada! Uooooooooo

Finalment al acabar de dinar hem agafat les motxilles i, amb un sol espatarrant, hem començat a fer camí per arribar al autocar, ha estat cansat però ple d’històries per explicar.
Gràcies a tots per aquests dies, esperem repetir i com sempre genial! Visca la #Druidaexperience de colònies! Fins aviat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.