Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Sent el sisè dia a la gran escola de màgia “Abracadabra”, i després d’haver aconseguit ajudar al Drogon, vam començar amb molta energia, recollint i netejant l’escola per tal de conéixer la darrera casa anomenada “Camaleó”, on un professor invisible ens va vigilar i acompanyar durant les activitats.

Un cop tot net, vam anar a la piscina a gaudir del sol i de l’aigua a la vegada que jugàvem per equips i ens enfrontàvem a diferents proves.

Per la tarda, després de descarregar tota l’energia, vam decidir relaxar-nos una mica i fer polseres, trenes i tatuatges amb henna.

Va ser després de berenar, qua ens vam adonar que aquesta gran aventura arribava al seu final, i ens vam posar a decorar i signar els recordatoris, una prova de tots els moments tan divertits que hem viscut tots junts i que quedaran per sempre als nostres records.

I com que ja ens trobàvem a l’última nit en que viuriem tot aquest esperit màgic, ho vam celebrar fent-la grossa amb música, un pica-pica i moltes ganes i il·lusió per pasar una gran estona tots junts abans de dormir.

De cop, ens vam trobar tots el nens a la piscina i vam haver de buscar-los per tal de tornar-los a portar al llit i preparar forces per el que será l’últim dia.

Ja sabeu, que a la #DruidaExperience tot és màgic, i tot us ho expliquem aquí, al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.