Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació joves: Paola C, Kevin P, Alba F i Emma T

Avui ens hem despertat al Mercè Rodoreda amb bona música, després d’una nit moguda i plena de “sustos” perquè van venir a visitar-nos uns esperits amb unes cartes per a cada districte.

Després d’esmorzar ens hem separat per districtes per donar-nos els avantatges que tindria cada grup. Tot seguit ens han donat 5 minuts per agafar 5 objectes que portaríem en aquesta ruta.

En acabar ens han deixat fer el nostre dinar però amb temps, 3 minuts. Amb les cartes que ens van donar la nit anterior ens hem separat en dos grups, uns hem anat a Torre Baró i els altres a Sagrera per agafar el tren, que ens ha deixat a Vic. A Vic ens han reunit per dinar i acabar fent jocs per a guanyar punts pel nostre districte.

Ens hem mogut tots junts al lloc on passarem la nit (un local d’un cau de Vic).

Com a prova de tarda, hem fet una gimcana com la de l’any passat, una sèrie d’objectius a complir en el menor temps possible. Ho hem posat tot en comú i després hem fet assembleaaa!!

Per finalitzar el dia, un bon sopar després de temps, puré de carabassa i truita de patates.

I ara a dormir.

________________________________________________________

Aportació Monitores:

Avui les joves no han parat quietes. En shem llevat a l’escola i, a partir d’aquí, tot contra-rellotge per fer motxilles petites i l’entrepà per dinar després

A Vic no han parat de fer jocs per guanyar punts i després hem dormit al local de l’AEiG Tsunami que ens han dedit l’espai molt amablement.

Per acabar el dia, després de sopar, hem jugat una partida al llop amb les cartes de l’Aldea Druida (adaptació del Joc del Llop de l’Esplai).

BONA NIT!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.