Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat l’últim dia de la #DruidaExperience d’aquest curs 2019, tots i totes estàvem molt contentes i a la vegada nervioses pel final del casal. Tot i això a primera hora ens hem dedicat a preparar uns recordatoris ben bonics per emportar-nos records de tots els nostres companys i companyes.

Després i per a acomiadar el casal hem participat del nostre propi festival holi de colors! Ens ha encantat i hem gaudit moltíssim fent guerra de colors i embrutant-nos els uns als altres. Finalment els apalons ens han ajudat a netejar-nos amb la mànega i a treure’ns els colors del cos, l’aigua estava moooolt freda i a alguns ens ha costat molt, però al final ho hem aconseguit.

Tant els infants com els Apalons hem gaudit moltíssim d’aquesta #DruidaExperience, estem molt agraïts per la confiança i ens emportem molts records d’un estiu més, us veiem a tots i totes l’any vinent amb moltes més ganes!

 

Fins aviat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.