Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui comença l’últim dia de les Colònies d’Estiu 2024… Quina pena… Estem tots i totes súper tristos. Ens hem llevat i hem esmorzat súper ràpid. Just en acabar, hem tret totes les motxilles dels Vagons i els monitors ens han tret una sorpresa: Ens han repartit els cançoners d’aquestes colònies!

Hem estat una estona ben llarga cantant les cançons amb l’altaveu i, després, ens han respartit les samarretes. Que boniques que han quedat! Hem parlat del que més i menys ens ha agradat de les Colònies.

Hem dinat i hem agafat les motxilles per pujar a l’autocar i dir “Adéu!!” als Vagons d’Àger i a la fàbrica de xocolata del Willy Wonka. Una setmana pel record. Fins sempre, Àger!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.