Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquest matí ens hem llevat amb moltes ganes i molta energia per poder afrontar les noves aventures que ens tenia preparada el dia d’avui. La primera ha vingut just després de l’esmorzar: ens ha vingut a visitar la Violett! Una noia molt engreida que portava amb ella la recepta secreta dels famosos bombons del mateix Willy Wonka.

En acabar els bombons, ens hem posat els banyadors i els escarpins per fer rumb al pantà. Després, a la tarda, els infants han tret la seva part més artística i emocional i han intentat de representar el seu propi enuig (la ràbia) amb fang. Han quedat unes figures molt interessants!

El que no sabíem ni ens esperèvem pas era el que ha vingut a continuació. La Violett ens tenia preparats uns diplomes i unes medalles referents als bombons que haviem fet abans (per cert, estaven bonissims!). Hem berenat i li hem donat la benvinguda a l’Eren, el nostre monitor de natura d’aquest estiu, que ens tenia preparada una cursa d’orientació.

Sense dubte, les millors sorpreses han vingut a la nit. Primer de tot hem pogut gaudir d’un cel súper net i plé d’estrelles, ha estat un paissatge meravellós. De totes maneres, no tot anaven a ser bones sorpreses… El Wonka s’ha empipat amb nosaltres, perquè no teníem els Vagons endreçats (Ups…) i hem hagut de fer nit a fora.

Bona nit! Suposo…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.