Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquest matí ens hem aixecat una mica enredats… després d’una nit mooooolt llarga (no hem fet silenci en tota la nit…) els monis ens han tornat a explicar normes de convivència…

Però, oblidant això… just després d’esmorzar ens ha sorprés una visita que no esperàvem res. Ens ha visitat el mateix Willy Wonka! Ha vingut amb xocolatines per a tothom i amb una antiga visitant de la seva fàbrica, Augustina Glop. ​

La missió de l’Augustina era entrenar la nostra gula per no cometre el mateix error que va cometre ella, que es va quedar atrapada al rol de xocolata de la fàbrica… ens hem posat les sabates i ens hem endinsat al bosc per fer l’activitat de l’Augustina. Hem buscat pistes al bosc i hem tingut una estoneta per banyar-nos al pantà. Quin moment més refrescant!​

Després de dinar, els monis tenien preparada tota una gimcana súper guai on ens hem embrutat totes les parts del nostre cos. Ha estat molt brut, però molt divertit. Tot seguit, tocava dutxes! Ja tocava… ​

Pel joc de nit, hem jugat a ser policies i contrabandistes de macarrons. Ja estem molt cansades, ens anem a dormi… 

Bona nit!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.