Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació joves: Jan G i Naiara M.

Al matí ens hem llevat i hem fet serveis com sempre a part d’esmorzar. Més tard hem fet dedicatòries pel fi dels campaments i una samarreta de “colorines”.

Més tard hem menjat espaguetis i vedella amb fruita, seguit ens hem canviat i hem anat a la piscina a fer jocs de punts amb una final que ha sigut decisiva.

A passat l’estona i hem berenat síndria acompanyada amb l’assemblea. Ens han donat l’oportunitat de dutxar-nos i poder tenir temps lliure. Han vingut uns monis del casal i ha fet molta il·lusió.

Finalment hem sopat i hem tingut temps lliure.

______________________________________________________

Aportació monitores:

Avui és l’últim dia (sencer) de la #druidaexperiencejove23, l’Aventura de Montesquiu. Aquest matí les joves han tenyit les seves samarretes blanques i han començat els recordatoris.

Després de dinar hem anat a la piscina i hem fet la gran final dels jocs del rànquing. Ha estat molt interessant, el final.

Hem tingut la visita d’algunes monitores al campament i les joves han tret totes les emocions carregades. Hem sopat i, com era d’esperar, hem gaudit com ami a la festa de final de Campaments.

Està sent una Aventura inoblidable. BONA NIT!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.