Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació joves: Eric H, Emma T i Danae P

Avui ha començat el dia com tots els altres: serveis, esmorzar, lavabos, etc. Fins que ens han donat la notícia que avui és el dia Robinson!

El dia Robinson consisteix a guanyar-se el menjar. Ens vam dividir en districtes de l’1 al 7. Així doncs, han començat els jocs. Plens d’energia hem lluitat per aconseguir el menjar. Hem continuat fent activitats per obtenir diners però, a l’hora de dinar no teníem menjar i, per districtes, en ordre de l’1 al 7 teníem 5 minuts per menjar tot el que podíem.

A la tarda amb molta gana, hem fet activitats per guanyar més diners, teníem un supermercat podíem comprar menjar. Hem passat molta gana. Encara això, el dia ha acabat amb un bon sopar.

A la nit hem vist “Los Juegos del Hambre” amb patates que hem guanyat en una de les activitats

____________________________________________________________

Aportació monitores:

El dia d’avui no motiva gaire a les joves, però s’ho acaben passant d’allò més bé. Efectivament, es tracta del Dia Robinson.

Durant el dia d’avui les joves han fet un seguit de proves per guanyar “Drulars”, que els hi servien per poder comprar menjar.

A la nit, volíem premiar-los amb una nit de cinema a la fresca veient la pel·lícula de “Los Juegos del Hambre”. Res més a dir del dia d’avui… BONA NIT!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.