Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació joves: Alba F i Elian P.

La nit d’ahir vam fer la “nit d’estels” i ens hem d’inventar una història per grups.

Aquest matí hem fet el Dia Guarro. Primer de tot, la festa Holi. Després ens han separat en quatre grups per fer proves: una de baralla de xurros amb pintura, una altra de bombardes de farina, perruqueria i dibuixos a l’esquena amb escuma d’afaitar.

En acabat hem fet la guerra de bombardes de farina. Finalment, hem anat a la piscina i més tard a menjar: macarrons amb formatge, pollastre amb amanida i, de postres, meló.

En acabar un altre cop a la piscina a fer jocs: el joc de les cadires i un joc d’estar en cercle amb un objecte al mig i donar voltes al voltant de l’objecte evitant que et toqui.

Per últim, hem fet assemblea mentre berenem i després ens han donat temps lliure per dutxar-nos, estar amb el mòbil i netejar la roba.

_____________________________________________________

Aportació monitores:

Aquest matí hem començat amb el famós “Dia Guarro”, una treva en la guerra dels districtes que, com tota treva, s’ha de celebrar. Ha estat l’excusa perfecta per fer una festa Holi.

El “Matí Guarro” l’hem repartit en quatre racons: fabricació de bombardes de farina, perruqueria, dibuixos amb escuma d’afaitar i guerra de xurros amb pintura. Hem acabat amb una guerra de bombardes de farina.

Un “manguerazo” abans d’entrar a la piscina per estar “netes” i no embrutar l’aigua. PIM PAM.

Després de dinar hem tornat a la piscina a fer jocs i, a continuació, els hi hem deixat els mòbils alhora que es dutxaven i netejaven la seva roba.

Pel que fa a l’activitat de nit, les monitores ens hem amagat pel terreny i les joves havien de trobar-nos i amagar-se amb nosaltres fins que tothom ens trobés. No ha sortit molt bé el joc…

Ens n’anem a dormir amb un mal sabor de boca, però amb moltes ganes de començar el dia de demà.

BONA NIT!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.