Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació joves: Marta H i Fernando J.

Ens hem aixecat amb moltes ganes de començar el dia, hem parat taula i tot seguit hem esmorzat. Els monis no eren monis, sinó que eren joves i les joves érem els monis. Els monis “joves” ens imitaven i deien el que nosaltres diríem. Els joves ens hem posat a la pell del monis.

Tot seguit ens hem posat el banyador i hem anat a la piscina. A la piscina hem tingut temps lliure. Hem fet bombes, “aogadilles”…

Hem marxat al menjador i ha vingut la monitora de natura (Àfrica). Hem fet proves i activitats amb ella. El primer joc el portaven la Laia i el Joel que eren jocs de companyerisme. El segon joc estava l’Àfrica que feia tir amb arc. L’últim joc era el de la Scarlett que estava a la piscina fent un joc de matemàtiques, ens dividíem per districtes i competíem entre nosaltres per aconseguir més punts.

Després de la piscina hem tornat al menjador i hem fet l’assemblea. Tot seguit, hem tingut temps lliure fins que ha tornat l’Àfrica.

Ens ha separat per grups sense punts i hem fet una cerca per aconseguir uns dibuixos. Tot seguit hem tingut temps lliure per preparar-nos per sopar. Després d’una estona va tornar l’Àfrica per fer-nos el joc de nit.

____________________________________________________

Aportació monitores:

Avui les joves han conegut a l’Àfrica, la nostra monitora de natura que ens tenia preparat tot un dia ple d’Activitats de Natura.

Han començat amb un joc de rol on les joves simulaven països que havien de complir els seus ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) tenint en compte la seva economia i les seves emissions de CO2. Era com una gimcana d’endevinalles i proves.

Després de dinar han fet tres racons: un de jocs de lògica, tir amb arc i l’altre de buscar cèrcols a la piscina. A continuació, han fet una cursa d’orientació per tot el terreny de la casa.

Per finalitzar, l’Àfrica ens ha preparat una dinàmica de Nit d’Estels com a activitat de nit. Les joves han hagut d’inventar-se les seves pròpies històries i constel·lacions per, després, explicar-les al grup.

Ha sigut un dia molt intens i estem bastant cansades… BONA NIT!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.