Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació joves: Paola C, Jan G, Eric H i Elian P

La nostra primera nit al campament! Hem dormit molt bé. Seguidament, hem esmorzat i tot estava molt bo. Ens hem posat el banyador i hem anat a la piscina a fer activitats per aconseguir punts. El sortir de la piscina hem anat a dinar.

Després hem tornat a la piscina per fer un concurs de natació sincronitzada. Hem fet tres balls; el “tiburón”, “la pantera rosa” i el “mandanga style” que han sigut els guanyadors.

En acabar hem berenat fent assemblea i hem continuat fent activitats entre districtes al menjador. La que més ens ha agradat ha sigut la que havíem d’explicar quina era la “llum que encenia la nostra vida”.

Després de sopar, hem tingut una magnífica idea: intercanviar els rols! Hem preparat una activitat la qual consistia que els monitors ens havien de buscar mitjançant les pistes col·locades al voltant de tot el terreny. Han trigat a trobar-nos, però ens ho hem passat molt bé!

_____________________________________________

Aportació monitores:

Avui és el primer dia al campament. Les joves ja comencen a competir per guanyar punts i pujar en el rànquing. Hem fet piscina al matí i després de dinar. A la tarda hem fet una bateria de jocs que puntuaven i una última dinàmica d’autoconeixement.

Després de dinar, les joves ens han sorprès amb una idea: ens han proposat una activitat de nit cap a les monitores i no hem pogut dir-los que no.​

FINS DEMÀ!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.