Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut un dia molt interessant.

Per començar, ha vingut el nostre amic Dirty, estàvem molt intrigats per saber si el treball de tota aquesta setmana li ha pogut ajudar, i resulta que ens ha dit que si, quina alegria!, i per celebrar aquest èxit ens ha dit que fem unes coses bastant interessants, les voleu saber?, doncs ara us expliquem, per començar hem jugat al pati, amb cançons, també hem fet el joc de les estàtues, i no ens oblidem que també hem jugat a un Joc bastant peculiar que es diu el Llop i entre els jugadors/es hi havia un impostor/a, quina intriga, a què si?

En aquesta druidaexperience, ens estem passant en forma i en tenim de molta energia. Però aquí no acaba la cosa, encara hi ha més, després ha sigut l’hora dels experiments, això ens encanta, amb escuma d’afaitar i llimona ens han sortit uns volcans molt divertits, també ens ha sortit aigua de colors i també hem fet anells de fum, quantes coses fetes!

Després de tanta feina no hi ha res millor com remullar-nos una mica, que ens ho hem guanyat, això ha sigut tot per al dia d’avui, a veure quina nova aventura ens espera el pròxim dia, ja en tenim moltes ganes de veure que passa.

Adeu, ja rebreu notícies nostres la setmana que ve.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.