Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui en la #druidaexperience…

Ems hem aixecat amb molta gana!

Després d’esmorzar, hem anat a regar les nostres plantes i veure si havien crescut i sembla que algunes si i d’altres encara li faltaven alguns dies.

Els/les nostres monitors/es ens han dit que ens fiquéssim el banyador i anéssim a la piscina. Allà hem fet unes activitats per guanyar punts i gaudir amb equip.

De sobte, a l’hora de dinar, ens hem trobat a la taula que no hi havia coberts. Llavors, hem pensat que potser és el dia brut… i sí, ho hem endevinat!! Ha sigut molt divertit menjar amb les mans o la boca, cada persona estava menjant a la seva manera i era molt graciós!!

En acabar el nostre temps lliure, ens han preparat una Gimcana Bruta. Cada monitor/a es fica a un espai i entre cases hem de passar per tots/es i veure quina casa acaba més bruta.

Quan hem acabat, ens han donat una mica d’espuma d’afaitar i amb això ens hem de fer el pentinat més graciós i com hem gaudit!

A la nit, han pujat diferents monitors/es de l’entitat per gaudir l’última nit amb nosaltres. Però en acabar de sopar, se n’han anat a la cama perquè es sentien malament i els/les nostres monitors/es de colònies ens han dit de fer un joc. De sobte, hem sentit uns sorolls molt estranys i ens han dit que hem de passar per un lloc on possiblement passem molta por, llavors hem pensat que si, és el túnel de terror…

Puf, quina por hem passat!!

En acabar, ens han dit que anem a dormir i descansar per demà.

Quan va passar una estona, ens van aixecar em musica i vam anar al menjador on ens tenien una festa preparada!!

Ai quins monitors/es més bromistes que tenim.

Vam gaudir, ballar molt, menjar llaminadures, patates de bossa…

Però ara sí que ens hem de ficar al llit, ja que era molt tard i demà era l’últim dia.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.