Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

En un dia màgic de la #druidaexperience… 

Ens hem aixecat amb noves indicacions al diari, ja que ahir no ho vam llegir. Ens ha dit que vam fer molt bé els nostres encantaments “patronus“, perquè ho vam fer amb molta il·lusió, llavors, durant el dia d’avui els/les nostres monitors/es ens han preparat unes activitats per veure les nostres habilitats físiques i mentals.

La primera va ser els “Power Ranger“, mare meva, vam estar molt ràpids/es!

La segona va ser un partit de futbol… però SENSE PILOTA, mai ho havíem fet i la veritat que ens va costar entendre, però al final vam gaudir!

La tercera va ser un mocador entre cases!

No vam poder anar a la piscina perquè el temps no acompanyava i ens en vam anar a dinar.

En acabar, va venir un monitor de natura per fer unes olimpíades pageses, on vam fer moltes activitats per guanyar punts i treballar en equips per cases!

Quan vam finalitzar, ens vam fixar que va sortir el sol i els/les monitors/es ens van dir d’anar a la piscina per gaudir una estona, ja que vam fer moltes coses durant el dia i molt exercici.

Després de sopar, ens van dir que aquest torneig tenia un premi… LA COPA DELS TRES MAGS!! Ens la van ensenyar per motivar-nos i agafar molta energia.

L’última activitat és… una nit del museu en Hogwarts!!

Ens van explicar que cada equip hauria d’entrar per agafar un quadre, però sense tocar cap fil, les persones encarregades que els/les lladres no agafessin els quadres es deien “mortifags”, llavors, si ens enllumenaven ens hem de quedar quiets i esperar 15 segons, però hi havia unes capes d’invisibilitat, que eren les jaquetes de els/les nostres monitors/es, que servien perquè no ens veiéssim i escapar sense problema.

Mare meva!! Va estar molt complicar, però ho vam aconseguir de la millor manera amb equip… però va guanyar la casa de RAVENCLAW!

Finalment, després de totes les aventures, ens en vam anar a dormir i esperar a veure que ocorrerà demà…

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.