Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Les aventures continuen a Colònies de la #DruidaExperience, i és que a Hogwarts, la màgia mai ens falta.

Després de llevar-nos, hem esmorzat ben fort i hem fet els serveis, perquè a totes al món màgic també s’han de fer serveis! I avui, hem continuat amb un encanteri de pocions i ens han sortit uns colors per a decorar amb la nostra samarreta blanca, amb els diferents colors de lila, groc, rosa, blau fosc i blau fluix… Hem gaudit molt i també rigut.

Seguidament, ens hem ficat el banyador per anar a la piscina, encara que no estigués fent bon temps, teníem ganes d’anar a la piscina i en una petita estona se n’han anat els núvols i hem estat més estona!

En acabar l’hora de dinar, hem tingut una mica de temps lliure i sabeu què?, estem creant les nostres pròpies cabanyes!!

Quan els/les nostres monitors/es ens han cridat, hem anat directament un altre cop a la piscina per aprofitar el bon temps que feia en aquell moment, però ja quan hem vist que el temps empitjorava, hem anat a canviar-nos per a fer una activitat que tenien plantejada.

Després de canviar-nos, hem anat al menjador per crear el nostre propi encanteri de PATRONUS.

Llavors, ens han dit que amb argila ho hem de construir, explicar perquè ho hem escollit i que ens representa. Han sortit diferents animals com un tauró, cuc, lleó, mico… hem gaudit molt!

A la nit, quan hem acabat de sopar, s’ha presentat un monitor de natura, per dur a terme activitats amb nosaltres.

Primer hem jugat als “Power Rangers“, que era un joc més de córrer amb els nostres lots.

Finalment, hem continuat amb una nit d’estels, ja que aquests dies no es veia res a la nit, avui hem tingut molta sort i hem vist moltes estrelles amb les nostres estoretes al camp, estàvem molt bé i els/les nostres monitors/es han decidit fer un bivac, per gaudir de l’entorn de la natura a la nit.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.