Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui en la #druidaexperience hem marxat d’excursió a les mines de Gavà. L’autocar ens ha vingut a buscar a les 9:30 i només arribar allà ens hem posat a esmorzar. Els monitors i monitores del lloc ens han dit que ja podem començar amb la nostra aventura a les mines.

Ens hem dividit en els nostres tres grups d’edat naturals i cada grup ha fet la seva activitat.

Els petits ens han posat a fer una venus com la que van trobar en les excavacions d’aquesta mina amb ceràmica, els mitjans ens han posat a fer un penjoll amb una pedra especial i els grans també vam fer un penjoll.

Després de fer les nostres activitats els monis de Gavà ens van fer una ruta per les mines!!!! Ens han dit que són unes mines neolítiques, mare meva, fa un munt d’anys d’aquestes mines. A més, ens han dit que aquí trobaven variscita, una pedra molt bonica que la feien servir per fer penjolls. Ens ho hem passat molt i molt bé.

Demà continuarem amb la nostra aventura però ja a l’esplai.

Fins demà i molta màgia druida!!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.