Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui a la #DruidaeExperience de colònies ens hem llevat d’hora perquè estàvem molt emocionats/des per veure que ens trobaríem avui, llavors, ens hem trobat un cacometre al lavabo, uns serveis que haurem de fer quan els/les monitors/es ens diguin i en les nostres portes està escrit ALUMNES i en la dels/les monitors/es MESTRES.

Després d’esmorzar hem trobat un llibre molt misteriós, ja que no hi havia res escrit, solament una pista on apareix com ho podem llegir. Vam trobar 4 bolígrafs amb llum ultravioleta del color de casa i amb un voluntari, vam descobrir que hi havia.

Deia que la cambra dels secrets estava oberta, i que necessiten la nostra ajuda per aconseguir a tancar-la.

Llavors, les nostres mestres ens van fer unes activitats per guanyar resistència, com el quidditch, però com les nostres escombres no tenen tanta màgia, ho hem fet d’una manera diferent, però encara així ho hem passat bé.

Després de gaudir a la piscina, vam dinar.

En acabar, vam tornar a la piscina per a fer un torneig de quidditch… AQUATIC!!! Vam quedar d’aquesta manera:

  1. Hufflepuff
  2. Ravenclaw
  3. Slytherin
  4. Gryffindor

 

Després de berenar, vam fer un taller d’herbologia amb l’embolcall de la natilla de l’hora de dinar que ho vam netejar, llavors, hem plantat les nostres llavors aromàtiques que haurem de regar diàriament, per mantenir-la i veure que pot créixer!

En acabar de sopar, vam fer dues activitats, una sobre els personatges de Harry Potter com si fos un llop, i l’altra amb dos equips d’aranyes vs. basiliscs.

Tot seguit, vam anar a dormir que aquest cop, hem estat una mica xerraires, però vam trigar poc a anar-nos-en a dormir!

Què pot passar demà?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.