Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem tornat a veure a Ares.

Ens ha dit que comença la guerra, així que hem decidit que els petits, mitjans i grans, preparem els arcs que vam fer el dimarts, la pancarta que està escrit “NOSALTRES PODEM” i per últim ens hem pintat les cares amb dibuixos intimidants.

A continuació, ens hem posat en formació per començar la batalla fins que ha arribat Atenea per aturar aquesta guerra… ens ha dit que les guerres no serveixen de res, que són dolentes i que ha portat una aigua màgica que pot fer canviar a qualsevol. Però a l’aigua li faltava màgia i només la podíem aconseguir si nosaltres ens posàvem a ballar una dansa. Tots i totes hem posat de la nostra il·lusió i força i hem ballat fins que l’aigua ha obtingut tota la seva màgia.

Finalment, l’Atenea ha llençat l’aigua a l’Ares i s’ha transformat en el déu de la pau obtenint així aturar la guerra.

Després de tot el que hem passat aquest matí, els nostres monitors ens han fet jocs d’aigua i hem gaudit de la pau que s’ha quedat gràcies a Atenea i a nosaltres!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.