Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui al matí, els nostres monitors ens han dit que Hades té una carta per a nosaltres, però que no se’n recorda on la deixat, llavors ens ha demanat si la podem trobar, ja que vol que aprenem a cuidar millor el planeta.

Llavors, hem après a partir d’activitats a tenir més cura del nostre planeta Terra amb un twister del reciclatge, el joc de la pedra i la pinya, la mare Natura i l’habitació dels cigrons, quin riure i quantes coses ens han ensenyat, ara sí que anirem amb molts ulls per tractar bé el planeta i la natura.

En acabar d’esmorzar, hem anat a fer jocs d’aigua per refrescar-nos, ja que avui ha fet molta calor i hem gaudit molt amb els nostres companys i monitors que sempre ens mullen molt.

Després de dinar, hem fet una mica de joc lliure, polseres i jocs de taula.

Finalment, que passarà demà? Quines coses ens dirà el nostre amic Hades?.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.