Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Per fi ha arribat el dia que totes les nenes i nens del casal esperàvem, ara sabreu el perquè…

Avui tot ha començat com sempre, hem passat llista i fet el bon dia amb de xivarri, però just en acabar hem trobat una carta cremada a terra, repetim CREMADA! Al moment ens ha vingut al cap que era cosa de l’Hades.

La carta ens recomanava que anéssim a donar una ullada al gimnàs i també estaven escrites les paraules capsa i números. Llavors impacients ens hem plantat davant del gimnàs i ha resultat ser que el gimnàs havia passat a ser un caos total, sembla l’infern!

Hem entrat per grups i cada grup ha trobat una columna de 4 dígits i la sorpresa és que l’últim grup també ha trobat un baül tancat amb un cadenat. Hem provat totes les contrasenyes i finalment hem pogut obrir el recipient.

Dins d’aquest hi havia una espelma. “Quina cosa més estranya?” vam pensar. La vam encendre i ens va caure la boca a terra, el foc que sortia era blau. Pocs segons després sabeu qui va aparèixer darrere nostre? EL DÉU DE L’INFRAMON HADES!!!

Quina por hem passat, us ho jurem de tot cor. Com els déus que ens van visitar les setmanes passades ens van advertir que l’Hades estava molt enfadat no sabíem què volia fer.

Finalment, hem entès l’Hades clarament. L’Hades sí que estava enfadat, però no volia destruir la Terra. Estava enfadat perquè els humans no estem cuidant-la i som nosaltres qui l’estem destruint amb les nostres accions.

L’última cosa que ens va dir era que ens havia preparat activitats per conscienciar-nos que hem de canviar la nostra manera de tractar el planeta.

Demà segur que aprendrem molt!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.