Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ens hem aixecat i directament ens han dirigit a esmorzar. Els monis, disfressats amb tutú i collars de flors hawaianes, ens han fet el “Coco Bateig”. Totes hem agafat una bola amb un número que hi havia a l’interior del cubell d’aigua. En arribar al menjador, hem vist penjats tots els nostres secrets que ens van demanar les monis durant l’estada a Àger; seguidament hem començat una dinàmica que duraria tots els campaments per endevinar els secrets de les nostres companyes.

Durant la resta del matí, els monis han preparat el “Dia Guarro” mentre nosaltres estàvem de temps lliure. Quan han acabat, ens han reunit per gaudir-la tots junts. Al finalitzar-la, ens han donar un “manguerazo” per treure tota la porqueria i seguidament ens hem dutxat.

Després de netejar-nos bé, hem parat taula i hem dinat. En acabar, hem rentat roba i directament ens hem preparat per anar a la piscina.

A la nit, hem jugat a un joc al qual teníem moltes ànsies de fer-lo: el “Kiss Me”… però com de vegades som animals, hem acabat amb moltes ferides.

 

Aportació monitors/es:

Avui era dia de rentar roba, però ens hem adonat que els i les joves no han rentat quasi bé res perquè deien que encara tenien roba neta… Ens sembla que porten 5 dies amb els mateixos pantalons i samarreta, i només han fet un canvi de roba interior!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.