Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens hem aixecat, hem recollit la motxilla i ens hem posat a esmorzar. Després d’esmorzar ens hem dirigit cap a l’autocar, els monis ens han donat els mòbils, dins l’autocar tothom ha pogut parlar amb amics i familiars, ha sigut un moment molt guai!

Quan hem arribat a Ripoll hem començat a cantar cançons a l’autocar, 10 minuts després hem arribat al terreny d’acampada.

En arribar al campament base, hem conegut a dos grups que hi havien al mateix terreny que nosaltres, però malauradament, un grup avui s’anava i ens quedem amb l’altre, que el seu esplai es diu Pubilla Cases.

Una estona més tard, els nostres monis ens han cridat per anar a dinar; en acabar hem començat a repartir les tendes i veure on anirà cadascuna.

Després del temps lliure, ens hem preparat per anar a la piscina, ja que fa molta calor. A la nit hem sopat i jugat a un joc de nit d’educació emocional on hem acabar tots molt sensibles i plorant, en aquest moment, hem sentit més connexió entre nosaltres.

Finalment, ens hem anat a dormir.

 

Aportació monitors/es:

Avui ens hem acomiadat d’Àger i del local social que tan generosament ens han cedit per estar-hi i dormir. Abans d’anar-nos-en, hem escrit una carta d’agraïment acompanyada d’una ampolla de vi per l’alcaldessa, i una pel coordinador del local social.

En pujar a l’autocar, ben fresquets i fresquetes, els i les monis hem donat els mòbils. Molts, però, han optat per aprofitar el viatge de tres horetes i dormir. Altres, han gaudit de la pel·lícula dels “Vengadores” que han posat a l’autocar.

Hem arribat al terreny d’acampada de Ripoll, i abans d’instal·lar-nos, hem pogut conèixer un grup de joves d’un camp de treball d’arreu de Catalunya, els quals cantaven moltes cançons abans de menjar. Ens ha sorprès la seva energia.

També hem conegut l’Esplai Pubilla Cases, amb el que compartirem el terreny d’acampada dels Roures. Són més petits que nosaltres, però ens han acollit molt bé i hem connectat de seguida.

Després de la piscina hem fet un joc anomenat “l’Estrella”, on hem hagut de cooperar i saltar uns sobre les altres per guanyar. Hem acabat el dia fent una sessió d’Educació Emocional, que ajuntava activitats d’estimulació sensorial, petits debats sobre les nostres vides, activitats de teatre i un conte com a cloenda que ens ensenya que tot allò que busquem no està a fora, sinó dins.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.