Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut un dia molt emocionant!

 

Ens ha vingut a visitar Ares el déu de la guerra, ens feia por perquè estava molt enfadat, ens ha dit que volia fer la guerra contra Hades com més aviat millor. També ens ha dit que vol que siguem el seu exèrcit per lluitar contra ell i ens ha posat a fer exercici per a posar-nos molt forts.

Als petits primer, ens ha posat a córrer carreres de diferents maneres (d’esquena, a peu coix, etc.).

Després ens ha posat a ballar amb música, però si la música parava, havíem de quedar-nos quiets al lloc com estàtues. També, hem fet un recorregut d’obstacles que havíem d’esquivar o saltar.

Finalment, per relaxar-nos una mica ens hem posat a fer-nos massatges els uns als altres.

 

Per altra banda, els mitjans, primer hem saltat a la corda, tan individualment com tots a la vegada. Després hem fet carreres com els petits. També hem fet un entrenament d’abdominals, flexions, etc. Per acabar, hem fet una mena de sessió de ioga.

 

Els grans, en primer lloc, hem jugat a les 4 cantonades. En segon lloc, hem fet cursa a tres potes. També hem fet carreres de sacs. Finalment, hem provat la nostra força fent el joc de la corda.

 

Després d’esmorzar i de fer una mica de temps lliure, hem fet uns jocs d’aigua per refrescar-nos una mica. En aquest cas hem fet pinyata d’aigua, piscina, zumba, guerra de gots i carreres amb ampolles foradades.

 

Estem molt impacients de veure què passarà demà.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.