Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens ha costat aixecar-nos, però hem esmorzat com de costum tots junts. Després d’esmorzar hem tingut una mica de temps lliure i després hem fet un atrapa-somnis, cadascú l’hem fet diferent amb plomes i decoracions.

Quan hem acabat els atrapa-somnis, que hem estat una bona estona, hem tingut temps lliure i després hem dinat una amanida de mongetes, que a la majoria ens ha agradat bastant.

A la tarda hem fet la final del Got Talent, que alguns heu pogut participar a través de l’instagram de l’esplai ;).

Just acabar el Got Talent ens hem posat el banyador i hem anat a la piscina on allà hem berenat barretes de cereals i hem fet assemblea.

Quan ja semblava que era tarda, ja que no sabem l’hora, hem tornat al lloc que ens ha deixat el poble i hem sopat. Després de sopar hem jugat a les sardines per tot el poble. El joc és com el pilla pilla, i en aquest cas els monis s’han amagat i els havíem de trobar, quan els trobàvem ens havíem d’amagar amb ells, com a una llauna de sardines. I res, ara estem aquí acabant el resum, ara ens anirem a dormir, que estem molt cansats i segons ens han explicat els monis serà un dia llarg.

 

Aportació monitors/es:

Sembla que ja comencen a fer uns resums una mica més llargs, així que avui la nostra aportació serà curta.

Avui ha estat el quart dia a Àger, en principi ja hauríem arribat al terreny, però per les restriccions que hi ha no podem anar. Demà ens mourem de lloc i anirem cap a Ripoll, al terreny d’acampada de Mas Cabàlies.

L’única cosa que s’han deixat les joves és que el sopar eren PIZZES!!!

I són una mica dolents jugant a la sardina. No ens han trobat, i això que no estàvem amagats més lluny d’un radi de 100m del local…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.