Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Hem arribat a Àger i ens hem posat a esmorzar. Després ens han deixat una estona lliure per a visitar el poble. Seguidament hem pujat una mica per trobar un lloc per menjar. Hem estat una estona xerrant i a continuació hem estat a la font del poble jugant al llop. Una estona després hem anat a un local social on ens han deixat dormir.

Aportació monitors/es:

Avui hem iniciat els Campaments de la #DruidaExperience2022. Després de dinar, tothom ha preparat la motxilla petita per a poder estar 3 dies de ruta, però en el moment que anàvem a sortir, ens han notificat que a la zona on estem (La Noguera) s’han prohibit les rutes i l’acampada degut a l’onada de calor i al risc d’incendi. Per això no hem pogut començar la nostra ruta, i ens hem hagut de quedar al poble.

De moment dormirem en un local que ens ha deixat l’alcaldessa d’Àger i ja veurem quina solució hi haurà demà.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.