Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Dia 4 de les Colònies de la #druidaexperience22 i ens hem llevat al Marroc. Al Marroc és típic menjar un plat típic (el cus cus) amb les mans… Bé, doncs nosaltres hem fet tots els àpats amb les mans… Mare meva… a sobre ha coincidit amb una gimcana guarra…

Tot just hem acabat d’esmorzar ens hem posat el banyador i ja ens esperava una gimcana de cinc proves guarres! La primera consistia a agafar un caramel amb la boca d’una safata plena de farina, després fer-nos el pentinat més original amb escuma d’afaitar, fer caure una galeta des del front fins a la boca sense fer servir les mans… A continuació, respondre preguntes i, en cas d’error, ens obrien un ou al cap! Per acabar la gimcana, havíem de buscar uns objectes determinats en una piscina que estava plena de marranades…

Hem dinat i just s’ha posat a ploure. Les monitores han tret per fer polseres, fulls en blanc i jocs de taula per passar la primera hora de la tarda i, després de berenar, ens hem convertit en ovelles que havíem de guanyar jocs per aconseguir menjar a la granja. Quan hem acabat aquest joc, les monitores ens han manat a rentar la roba i dutxar-nos. Ja ho tenim tot net!

En acabar de sopar i quan tots pensàvem que ens esperava una nit tranquil·la, les monitores ens han dit que preparéssim les motxilles per marxar d’excursió i dormir fora (si, un altre cop). Aquest cop, però, ens han proposat una alternativa molt millor: dormir a l’habitació. Per obtenir aquesta millor opció, ens han dit un llistat de missions per complir sense sentit aparent en un temps límit determinat, però com som molt espavilats ho hem acabat tot a 2 minuts del temps límit! Ens hem guanyat, sens dubte, DORMIR A L’HABITACIÓ!

Quina nit més moguda la d’avui… Bé famílies, ens ho estem passant molt bé!

Bona nit! Emm, espera… QUE FAN LES MONITORES ALS NOSTRES LLITS!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.